• 5141 0202. Telefonen er åben kl. 06 - 24

Vi sætter en ære i at være et lille bureau. Vi kender vores medarbejdere og kan derfor matche den enkelte opgave ud fra både personlighed samt faglige kompetencer. 

Hvem er vi

SoSu Vikaren ledes og ejes af pædagog og social og sundhedsassistent Michella Meyer, der gennem sine 15 år i vikarbranchen ønsker at gøre en forskel for både borgere og medarbejdere inden for det pædagogiske område samt i sundheds sektoren. Michella har stadigvæk selv vagter, for at holde bibeholde sine kompetencer samt for at have en føling med, hvordan dagligdagen fungerer og hvordan medarbejdere har det.

 

Inden for pleje og omsorg tilbyder vi

  • Akutte vikarvagter
  • Kortere/længere vikariater

Vi har høje krav til vores medarbejdere, som skal brænde for at arbejde med mennesker der har behov for pleje og omsorg. Vi arbejder primært med mennesker med særlige behov, hvilket betyder at vi i SoSu Vikaren arbejder ud fra forståelse, hensyntagen og en analytisk tilgang til hurtig handling. Vi drager omsorg for mennesker, der i særlig grad har brug for at blive set, hørt og hjulpet. 

Vi sætter en ære i at være et lille bureau. Vi kender vores medarbejdere og kan derfor matche den enkelte opgave ud fra både personlighed samt faglige kompetencer. 

 


Michella-Meyer-indehaver-Respirationsvagten-944x1024

Michella Meyer – Indehaver af SoSu Vikaren

Jeg blev i 2000 uddannet som social og sundhedshjælper, hvorefter arbejdede som udekørende i hjemmeplejen. I 2004 blev jeg uddannet som social og sundhedsassistent, hvorefter jeg igen primært arbejdede jeg inden for ældre og demens området. Det var inden for dette område, at jeg blev sulten efter flere pædagogiske kompetencer. Jeg læste derfor videre til pædagog og fik en professionsbachelor i 2010.

Som pædagog arbejdede jeg med børn/unge og ældre med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne, og sideløbende som vikar på bosteder, i psykiatrien samt i hjemmeplejen.

At arbejde med mennesker er min passion og dermed en meget stor del af mit liv. Min passion er hele baggrunden for SoSu Vikaren, fordi jeg ønsker at være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for pleje, tryghed og omsorg. 

Fakta om Michella

Privat har jeg 3 drenge, tvillinger fra 2009 og 1 fra 2013. Jeg er gift med deres far, og vi bor i et dejligt hus i Fredericia, hvor vi begge er født og opvokset.